Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni två behöver varandra!

Du behöver henne lika mycket som hon behöver dig för ni två kompletterar varandra
som kille och tjej
Så var nu rädda om varann
Och du som är en kille måste försvara henne i alla lägen
när faran bara tränger på
Så skydda henne då genom att hålla henne hårt i din famn
För om du gör det så kommer hon med all säkerhet att följa med dig till världens ände
och bara göra din saga lite sann
Ja, det kommer hon säkerligen att göra minsann
Jo, för då så kommer hon med all säkerhet att hjälpa dig att ro eran båt
ända bort till paradisets land
där ni kommer att älska med varann på en vackert gyllenbrun sand
längs med stranden
Så vad du nu än gör, som Man!
Håll henne i ett stadigt grepp i hand, för du behöver henne
och hon behöver dig…

Ni två behöver varandra!

Ken Cassel
3/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-03 16:56



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Fina ord...sanna ord
2011-08-04

  Ninananonia VIP
Bra Ken ! Viktiga ord :) Respekt :)
2011-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel