Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som små molntussar i mitt hjärta


Försöker fånga de fragment av känslor som sveper förbi

vill smaka på dem

kanske kan de bilda kärlek

om de får tid att samlas och växa




Fri vers av
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-03 20:50



Bookmark and Share


  sellout
drömlikt. fint!
2011-08-03
  > Nästa text
< Föregående