Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiggarna på tunnelbanan ligger numera i lä

jämfört med
tiggarna i reklamen på Tv

För är det inte det ena så är det, det andra
Cancerfonden, rädda barnen, Unicef, Läkare utan gränser, Röda Korset, Bris, Kris, och så vidare
Eller bli fadder pappa till någon stackars unge som föräldrarna bara har lämnat ifrån sig i Afrika
för att de inte har klarat av att ta hand om det av olika orsaker
Men att göra barn är de riktigt duktiga på
Ja, jag undrar om de någonsin har hört talas om kondom?

Nä, men ärligt talat!
Hur mycket pengar tror alla dessa föreningar att man
bara har egentligen
med all den här tiggarreklamen på Tv?!
Man börjar ju bli smått hjärntvättad ju...

Ken Cassel
4/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-04 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel