Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imobilisering.

I den fullkomligt bokstavliga meningen.

När blev vi så beroende av en liten plastapparat med 12 knappar?

Varför blir jag orolig när mina försök inte blir svarade med något annat än en telefonsvarare?

Det behöver inte betyda någonting.
Eller så behöver det betyda allt.




Övriga genrer av MaFilda
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-01-04 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaFilda
MaFilda