Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattskiftet!

När andra är på väg till jobbet på morgonen, så är jag själv
bara på väg hem
Men jag börjar faktiskt nu att känna mig ganska
så trött i ögonen
efter att bara ha jobbat natt
Så nu börjar jag faktiskt att känna mig som en liten luggsliten svart katt
som så sakta bara strövar sig hem till sin egna goa och varma säng
i trygghetens harmoni
Och när jag sen åter bara somnar in ibland drömmarna, så är jag åter bara fri
att snarka som ett sött litet surrande bi
Snark! Snark! Snark!

När andra är på väg till jobbet på morgonen, så är jag själv bara på väg hem...

Ken Cassel
6/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-06 05:40



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Men så skönt - när andra går till jobbet väntar sängen på dig:)
2011-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel