Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

berg och dalbana

börsen svänger
och sparare på bolagens lås hänger
domendagen hägrar

guden har vänt ryggen mot de sina
guden den evigt föränderliga
guden som nyss bara gav och gav
får dig nu att ångra aktieinnehav

för vad gör man när börsen böljar
likt havet det outgrundligt stora
och du intet kan göra mer än förlora?

man säger tack
tack för att jag nu får se att pengar inte är allt!
tack för att vi nu får börja återigen från början!
göra om
göra rätt!


ödmjukhet!




och inga mer stimulanspaket.....




Fri vers av ~alruna~
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-06 11:16



Bookmark and Share


  aol
så klokt fint skaldat
2011-08-06
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~