Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång en myra och en elefant

som skulle gå och bada tillsammans
då myran plötsligt bara säger till elefanten
Jävla skit också!
Jag har visst bara glömt mina badbyxor hemma
Vad ska jag göra?

Då svarar elefanten bara lite lugnt
Ta det lugnt nu myran, för du kan alltid låna mina

Det var en gång en myra och en elefant som en dag tillsammans gick igenom djungeln
då en elefantjägare bara kom smygandes i buskarna
Och då elefanten bara säger till myran, irriterat
Fan också!
Vad ska jag göra?

Då svarar myran bara lite lugnt
Ingen fara kompis
Göm dig bara bakom mig!

Ken Cassel
7/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-07 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel