Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du. Det är inte meningen att det ska vara bra, jag visste bara inte hur jag annats skulle uttrycka mig.


Om man byter ut en bokstav blir det alive

Alice
Om man byter ut en bokstav i ditt namn så blir det alive
och det är ju det jag vill att du alltid ska vara
levande, jag vill att du alltid ska känna dina andetag fylla dina lungor
jag vill andas dem med dig
ge dig fler och när du fryser i känslomässigt förfall
vill jag fånga upp dig innan du slår i marken,
innan verkligheten ger dig en käftsmäll igen.

Alice
jag vill skydda dig mot allt som gör ont
men jag kan inte, och du vet det
men jag ska vara vid din sida, och jag ska alltid
alltid vara där, Alice, alltid vara där
jag ska alltid vara där och torka dina tårar
och lägga en filt på marken så det är mysigare att ligga ner.




Fri vers av FysisktMental
Läst 307 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-08 21:26



Bookmark and Share


  Johanness
Denna var också mycket fin!
2011-10-21
  > Nästa text
< Föregående

FysisktMental
FysisktMental