Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fager kvinnas doft


sensuell och luktar gott

kan få vilken man som helst på fall

och tappa andan

och börja drömma om att hon är hans prinsessa

Hans trolovade

Hans och ingen annans

i ett stort magnifikt sagoslott

där de båda två tillsammans regerar i ren harmoni

Och där han är hennes riddare

för all evighet...

Ken Cassel
10/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-10 11:27



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härligt Ken! :)
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel