Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis som så många andra så är jag en liten drömmare

En liten drönare
En som lätt flyr långt in i fantasin, där jag bara släpper mig själv fri
In i fantasin där allt kan hända och där allt kan ske
Och det är bara den som följer med mig nu, som kommer att få se vad jag menar med det?

Tänk er själva att ni bara springer så fort ni kan
igenom den så vackra parken
och att ni plötsligt bara kan känna hur fötterna era
bara börjar lyfta ifrån marken
För i ett endaste språng så har ni nu kommit igång upp i luften
Så titta nu bara ner på våran värld med nya ögon, som om du vore en häftig örn
eller varför inte en pilgrimsfalk
En riktig rovfågel
En riktigt tuff en
En vacker och förtjusande fågel som nu bara glidflyger spanandes neråt
på de så varma uppåtvindarna
Frågan är nu?
Kan ni nu känna den här underbara känslan av uttrycket, fri som en fågel?!

Jag är en liten drömmare
En liten drönare
En som lätt bara är ute och flyger runt lite i fantasierna
För utan mina drömmar och fantasier, så skulle jag säkert bara vara en mycket mindre människa
Säkerligen en riktigt tråkig sådan…

Ken Cassel
10/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-10 14:22



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Utan fantasi och drömmar vore de trist
2011-08-13

  Ninananonia VIP
Just det..Ken! Härligt att du är du.. :)
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel