Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej random.


Rövknull och nej

Gick hem i regnet
och "det var jag och jag gjorde det bara för dig"
och såklart. Såklart är det så,
precis så, nu.
Vill skriva vackra ord, ord till dig

men, måste "poesi" vara fint?
Måste det märkas som "poesi"
eller kan det bara vara rakt och
äckligt.
Som rövknull man aldrig ville ha,
eller kräkreflexer av en kuk
som kom mycket djupare
djupare än man någonsin
aldrig någonsin.

Ingenting någonsin
och var det mitt fel?

Kan det ha varit
jag sa aldrig nej, jag svalde
och böjde mig ner
böjde mig ner och blundade

Varför sa jag inte nej?




Fri vers av FysisktMental
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-11 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FysisktMental
FysisktMental