Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

välkommen höst

Varje år blir jag lika förvånad
Att det går så fort! Sunnanvinden som nyss smekte min kind
Har blivit till höstens kalla vindpust


Jag har saknat dig! Och blir glad varje gång ett nytt tecken om din ankomst
Dyker upp…rosiga nypon i orange
Klasar av rönnbär på kvistar som när som helst brister
Daggpärlor av finaste silver.


Guldskatter i mossan där skogen är som djupast
Du bringar ordning med din ankomst….du dödar och nattar alla levande växter
Borta är blommor och sommarvärme
Och naturen återfår sin vilopuls


Låt friden strömma in




Fri vers av ~alruna~
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-11 21:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket fint skaldat.

Delar denna din observation. Det går sannerligen fort.
2011-08-11

  Alva Johnsson VIP
Vackert, vackert.
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~