Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidlöshet

Att resa är att vila mellan knytpunkterna
tanken flyger
likt omgivningarna snabbt förbi
fladdrande likt fjärilsvingar

att resa är att fridfullt
betrakta den snabbt förbiilande verkligheten
trätopp
sjövåg
slumrande ko i hage

att resa
är att i ett ögonblick av tidlöshet
andas en stund av
evighet




Fri vers av ~alruna~
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-14 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~