Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är allt god du!

Jag sa till min älskade vän!
Du är allt god du som bara bryr dig
Men mina problem är tyvärr ingenting som du nu kan hjälpa mig med
För de är av en egenartad karaktär
Så jag måste bara kunna hitta mina egna lösningar på dessa besvär, för att kunna finna min egen inre frid
Så åt det är det ingenting som du kan göra så mycket åt
Och förlåt mig om du nu bara tycker att jag är lite kylig
som inte vill lyssna på dina så goda råd
Men ibland är det ju så
Vissa saker här livet måste man bara kunna klara av själv, för att kunna växa med sig själv
och bli helt tillfreds
Men tack så mycket, min älskade vän, för din så fina och goda omtanke…

Ken Cassel
13/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-13 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel