Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snacka om ångest! En kraftigt redigerad repris ifrån arkivet


När du gick ut genom dörren, älsklingen min

så trodde jag?
Ja, jag trodde och ingenting annat
Men nu när jag har insett hur fel som jag bara har haft och vilken otrolig vacker ängel som du nu ändå bara är
så är du inte längre här
Jävla skit också!
Så nu känns hela mitt liv bara upp och ner då jag saknar den värme
som jag känner varje gång som du ler emot mig
Så snälla du!
Kom bara tillbaka till mig

När du gick ut genom dörren, älsklingen min, så kan jag inte förstå hur jag bara kunde låta dig få gå?
Ja, så det måste bara ha brunnit någonstans i mitt huvud, då jag bara måste ha blivit helt blind ifrån verkligheten
För nu så står jag ju bara ensam här, och ångrar mig
För nu är det ju inte längre vi två som genom livet går
Men snälla du!
Kom bara tillbaka till mig
För jag har vaknat upp nu och kommit på att det är dig
som jag älskar och håller så otroligt kär
Så var du nu en är?
Kom bara tillbaka till mig...

Ken Cassel
13/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-13 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel