Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon satte på mig en ögonbindel

så att jag inte skulle kunna se någonting
Sedan så tog hon bara tag i min ena hand riktigt hårt, så att jag inte hade en chans
att komma loss eller undan
Så det var bara att ta till och hänga med
För det var ingen mening att jag bara skulle börja slåss med henne

Hon säger vidare
Nu ska du få följa med mig till ett ställe, som bara jag vet om och känner till
Ett ställe som jag bara har haft i hela mitt liv för mig själv och som alltid har varit min egna lilla hemlighet
Så nu kommer jag att bara ta dig med, till mina drömmarsplanet
Och det var då som det bara blixtrade till under min ögonbindel
Jättekonstigt
Och det är det sista som jag minns och vet
För när hon bara väcker mig till liv genom att ta av mig min ögonbindel
så hänger jag fast halvt naken på en hemmagjord ställning
och där hon själv nu bara har klätt om sig
ifrån en oskuldsfull liten flicka till en fullfjädrad sexatlet
Och vad hade jag nu bara att vänta mig?

Hon satte på mig en ögonbindel…

Ken Cassel
14/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-14 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel