Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det måste finnas någonting mer att vilja leva för

Någonting mer än bara kärlek
För det är inte alla människor som lyckas att finna sin livs kärlek och leva lyckliga i alla sina dar
Så det måste bara finnas någonting annat att kämpa för
Ja, så att man inte bara faller ihop helt olycklig och dör på grund av detta fenomen
Bara en massa smärta i sitt hjärta
Ja, och det gör så ont
Så det måste bara finnas så mycket mer än det liv, som man bara har förlorat
Frågan är nu bara vad det är?
Jo, för varför så står man annars bara ensam här för sig själv
medan man bara spottar och svär
med tankar som
Vad gör jag här?
Här i livet
Och jag som bara vill och önskar träffa på någon underbar människa i hopp om att bli lite kär
där vi två tillsammans bara tar det första gemensamma klivet
in i ett nytt fint litet förhållande
Puss och kram på dig, min älskade vän!

Det måste bara finnas någonting mer att leva för?!
Någonting mer än bara kärlek
Frågan är ändå, vad det är...

Ken Cassel
14/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-14 02:02



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Kärleken finns överallt inte bara i en parrelation. Du kan träffa på kärleken i ett leende, en vänlig gest, i ett barns ögon eller i en hunds trofasthet. Naturen är full av kärlek! Kärleken till dig själv är oxå stor. Ta tillvara på all kärlek runt omkring dig. Skrivet som en liten tröst. Kram!
2011-08-15

  Ninananonia VIP
:) Visst finns det det... :)
2011-08-14

  anits VIP
Mycket fina tankar, om något
som kan vara svårt
2011-08-14

    ej medlem längre
så enkla tankar men så svårt ändå... gillar denna text
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel