Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guden finns där inom oss alla

Så det enda som vi behöver göra
är att visa
våran goda vilja och sida för att bemöta guden
Vara ödmjuka och snälla

Så om vi märker att någon
håller på att lida
så går vi genast bara fram och hjälper
den personen
om man kan

Skrider till handling
Visar att man finns till
Visar att man bryr sig
För jag misstänker att det är det som den sanna guden bara vill…

Ken Cassel
14/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-14 18:53



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Fina ord du skriver
2011-08-14

  Ninananonia VIP
Fint... att tänka så.. :)
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel