Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus!

Augustis mörka sky
svart är stad som by

glittra min lilla låga
värm med mjuk fladdrande dans
lys lite var stans


det är en mörk aftons lycka
är att med ljus få smycka
bord fönster och skänk
med ljusets livskraftiga stänk

högt över jordens rund
blänker en stjärna
eftertänksamt




Fri vers av ~alruna~
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-14 22:15



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackert...AA
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~