Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett kraftigt redigerat alster ifrån det så dammiga arkivet Ifrån 07 Så mycket har hänt sedan dess då jag numera jobbar och står i och sköter mig


Varför vill inte drogerna bara lämna mig ifred

Jag frågar mig själv?
Varför vill inte drogerna bara lämna mig ifred
För hur mycket som jag än springer och springer så kommer drogerna hela tiden bara ikapp mig
Ja, det är som om de inte vill lämna mig ifred
Så det verkar som om de nu bara har tagit mig i sin makt
Så nu är det visst tydligen min tur att få vara med om det hårda livet
Och sköter jag mig inte i den undre världen, så finns det väl en risk att det bara är jag som går till slakt

Jag frågar mig själv?
Varför vill jag hela tiden bara fly ifrån mitt rätta jag, då jag vet att man är som mest drogad
när man är normal
Men som det verkar nu, så är det, det sista som jag vill va

Jag måste bara få leva ut
Så det är ingen mening att jag bara tänker mig för
Så redan imorgon, så kan min saga ta slut, och jag bara dör
Och jag kan omöjligt se in i framtiden, vad som händer där?
Men vad som än händer då, så är det väl bara som det sig bör

Jag frågar mig själv?
Varför?!

Ken Cassel
16/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-16 16:51



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
ja varför fångar de dig ? :)
2011-08-16

  Julio VIP
Det är inte svårt att hitta sig själv, det som är svårt är att acceptera sig själv..om du flyr, så flyr du ..men om du möter det så kan du besegra det..

det gjorde jag
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel