Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej, min älskade vän!

Hur mår du idag?
Har det hänt något roligt
Eller har du gjort någonting roligt som bara kan få dig att känna dig
lycklig och glad
Ja, vad som helst?
Tala då om det för mig, för jag vill också bara ha det lite kul
och bli lite frälst
Bara kunna känna mig lite smutsig och ful
Hi Hi

Hej min älskade vän!
Vad kul det är att få se dig igen
För det var ju inte i går
Men vi människor är väl lite som blommorna vi sår
För ibland så kommer vi, och ibland så går vi
Och ibland så går vi bara vidare med våra liv
Och då med ännu ett kliv…

Ken Cassel
16/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-16 18:49



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) härligt... .. :)
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel