Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar älskar inte


Han ville få henne att älska honom

Han fick henne att älska honom

Men då älskade han inte henne




Fri vers av R Michael H
Läst 388 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-18 00:08



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Så kan de vara i livet
2013-02-10

  Monticha
träffade mig som ett slag i magen.
den känsla jag har i magen, beskrev du i tre meningar!
mycket beröm!
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

R Michael H
R Michael H