Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Branding

Subliminal perception är fröet till din lycka;

Jag ligger latent, konsekvent - ofta flera
gånger om - varje dag, väntandes
till dess att din reptilhjärna säger ja

Jag är det ektopiska, exotiska, mest logiska
av alla de få val du har kvar

jag är euforin
eufonin, välmåendet; det enda bestående

efter några dagar, veckor, månader, år
är jag ditt svar
det paket som står
på hyllan, längst till vänster


En tydlig logga och du
får magkänslan att just
den här produkten är riktigt bra



Du är konsumenten


men det är jag som
har köpt dig




Fri vers av aberatio
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-19 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio