Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I goda vänners lag så sitter vi allesammans med höjda glas

och skålar friskt
medan vi äter en bit god mat
För på fatet så finns det lite av varje
Och jag tror det är någon slags kycklinggryta tillsammans med några olika sorters grönsaker
En gryta som nu är Thaikryddad så att det är riktigt starkt, så att det riktigt bara bränner till i munnen
Och så har man ris till då, förståss
Så det är bara att man tar för sig nu, av allt det här goda att äta och dricka
och bara se glad ut
Men när grytan är sådär stark, så måste man faktiskt bara skölja ner det med mycket vätska
Så några öl rinner ju ganska så snabbt ner i magen

Men plötsligt så ringer det till en varningsklocka inom en
då magen säger till en
Nu är det akut!
Så då är det nog bäst att man bara går på toaletten och gör både nummer ett
och nummer två
För det är bäst att man bara går magen sin tillmötes, för annars så vet man ju om hur det kan gå
För om magen imploderar inne ifrån, så exploderar det ganska så lätt
i nästa sekund bara utanpå
Och det ska man väl ändå bara försöka att undvika
eftersom det är inte är så trevligt

I goda vänners lag, så satt vi bara där goda och runda allesammans
och sa
Bla bla bla
Och alla ville vi bara komma på tals, små fulla som vi nu bara va
Men det gick inte så bra
För alla pratade vi bara i munnen på varandra, så ingen hörde vad den andra sa
Men det gjorde ingenting för trevligt hade vi i alla fall i överlag
Och som ni vet är det här endast ett minne blott imorgon
För imorgon så kommer det en ny dag
En ny dag och allt vad den nu har att ge….

Ken Cassel
20/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-20 22:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Trevlig liten berättelse Ken!! Blev plötsligt sugen på kinamat.
2011-08-21

  Ninananonia VIP
Kul text... :) A la Ken ! :) I goda vänners lag..
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel