Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur många musikgrupper kan du få ut av den här texten?


Tre dörrar ner

så fick jag korn på en drottning som bara gick omkring med en freestyle
och lyssnade på Abbas Dancing Queen
Och då jag bara bockade och bugade inför henne med ett riktigt stort leende
så la hon bara sin ena hand på min ena axel och sa
att hon tyckte att jag var riktigt fin
Så det är tydligen tre dörrar ner som allt spännande bara händer och sker
Så har du det riktigt tråkigt, så är det bara för dig att titta in
`Ler`











Rätta svaret är fem
3 doors down
Korn
Queen
Freestyle
ABBA

Ken Cassel
21/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-21 15:18



Bookmark and Share


  anits VIP
mycket finurligt Ken
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel