Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sockerdricka. Nu eller Uppsatser. Nu eller Poeter. se

Vilken av dessa sajter ska jag bara välja på nu?
Jo, för det verkar visst som om det är en hård konkurrens emellan dessa sajter här på nätet
då de alla är på jakt efter nya medlemmar
Nya medlemmar som fortfarande bara finns kvar vilt därute springandes
i våran natur
Människor som ännu inte funnit det roliga med att skriva av sig
Dela med sig
Bara dela med sig av alla sina icke hemliga tankar till alla här på nätet
Bara släppa lös sig själv utanför sin bur
Bara prova på sina vingar på kul
Och om du har tur då, så kan du redan flyga
Och det riktigt bra till och med
Så om du bara lyckas att fånga massans uppmärksamhet som en nybliven poet med dina så fina små tankar
så hänger de så gärna med dig
på dina så små äventyr
Och där det är du som är Kaptenen på skutan
Den som bara styr ut på sina små, små resor tur och retur
Helt underbart!

Så Sockerdricka. Nu eller Uppsatser. Nu eller Poeter. se
Hm?
Ja, vilken av dessa sajter ska jag bara välja på nu??
Och vilken tycker du???

Ps, Ja, jag vet att ni redan vet, vilken sajt som jag har valt
Men man kan ju ha flera om man nu bara orkar med det
Vilket inte jag gör
Så det här alstret skrev jag mest på kul

Och då ni nu bara svarar mig

Ja, eller hur....

Ken Cassel
21/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 457 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-21 22:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Stanna här du Ken, poeter.se
är bäst
2011-08-22

    ej medlem längre
Skrev på argus.nu ett tag,
kollade runt lite
men inget är ju som poeter.se
eller hur?
Du skulle lägga till en blogg också.
Du har ju en ocean att ösa ur.
Min systerdotter tjänar massor på sin
och du är bättre ;)
Om du blir onödigt rik kan du ju
starta en fond för våra hemlösa;)
2011-08-22

  Ninananonia VIP
Poeter.se :) Underbart :)
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel