Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förstår inte varför

det inte finns någon välgörenhetsgala på Tv för de svenska hemlösa
när det finns för de fattiga i Afrika och så vidare
För borde vi inte sopa upp på våran egen bakgata först
innan vi sopar upp på alla andras bakgator
i ändra länder?
Ja, det är för mig en gåta
För så vitt jag vet och förstår så skänker vi redan en hel del pengar i bistånd genom skatten till dessa länder

Ken Cassel
22/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-22 16:03



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, ibland kan man undra
2011-08-22

    ej medlem längre
Vänta du,
snart blir det galor
för de stackars
aktiespararna/spelarna
men knappast för våra utslagna
När utanförskapet redan har slagit till
då finns man inte mer.
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel