Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol bakom moln

Kan ingen älska mig,
Kan ingen älska mig,
Kan ingen älska mig?

Kvinnors inre behov,
inre längtan och ångest
efter en man som ser dig
en man som rör dig.

Den finns där alltid,
en sorg, ett hopp,
en känsla som kväver
och som gör dig, kvinna,
till drömmare.




Fri vers av Caroline Lind
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-22 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline Lind
Caroline Lind