Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nåd

Min färgprakt

singlade mot marken

När hösten kom

blottades den sjuka barken



När våren kommer

är jag redo på nytt?

Att mötas solen,

Den självaktning som flytt?




Fri vers av Caroline Lind
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-22 18:29



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
När något här.. Jag lyssnar intresserat vidare.

Jag gillar `t.
2011-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Caroline Lind
Caroline Lind