Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anamnesi

 

Dans med stramt angivna figurer

exakta steg, instruktioner

mönster upprepning

 

längtan efter klingan rakt in i virveln

att få vila

(tapeten är tom)

 

hörde ett oväsen häromdagen

det är vindbrus sa en vän som är min

jaha, och? Sa jag

hon kom med grönt igår

det är blommor sa hon

jag känner igen ordet sa jag

 

En poetvän skriver om norrländska älvar

jag undrar om det inte är alvar hon menar

 

En till poetvän skriver om kärlek

jag frågade henne vad hon menar

SAOL var inte till stor hjälp

 

Jag vaknade förlamad idag

en kropp låg bredvid

Vem är du frågade jag

jag är din stora kärlek sa du

jaha sa jag och låtsades förstå

 




Fri vers av cilax VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-08-23 15:06



Bookmark and Share


  desert star
'Jag vaknade förlamad idag
en kropp låg bredvid
Vem är du frågade jag
jag är din stora kärlek sa du
jaha sa jag och låtsades förstå'

tycker om vemodet och tankfullheten i denna text
stycket ovanför för tankarna till Norén
2012-04-04

    ej medlem längre
Rätt som det är blir man påmind.

Gillar den här formen.
Lättsam, disträ.

Stora frågor inga svar.

Men som sagt, man kan bli påmind.
När man minst anar.
2011-09-04

  Nanna X
väldigt intressant titel, till att börja med. är det sjukdomshistoria, icke-minnesförlust eller både och? förmodligen det senare. texten känns som om den vore mörbultad genom en on-off-processor och trots att jag sjäv är avtrubbad av liknande processer blir jag berörd av älvar och allvar (jag är ju inte helt hjärtlös.)
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt