Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DNA

Visst är vi
individuella
men i det stora perspektivet är vi så orginella?

I genetikens mysterier jag stundom är begraven
och efter släktforskande har jag funnit likheter i en människa som levt
men nu är i den evigt vilsamma graven

En känsla av igenkänning
Och en människa jag velat träffa!
Orden, tankarna åldras aldrig

Konstnärens själ
återspeglas i det som lämnats kvar
både i konstens estetiken
icke att glömma i genetiken




Fri vers av ~alruna~
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-23 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~