Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För kanske jag då kan skriva om någonting som ni tycker om

Om jag inte får någon kritik hur ska jag då bara kunna bättra mig
För kanske jag då kan skriva om någonting som ni tycker om
Men ge mig då i sådana fall några förslag
Ja, det skulle jag verkligen tycka om
Och det kan vara allting ifrån blommor och bin
Nä, det gör ingenting om det handlar om det, för jag smyger mig ändå bara förbi floristen där hemma
och där blommorna bara ler emot mig, med en kärleksfull liten min
Ler emot mig, så sött
Ler emot mig, då de säger
Ta med mig, ta med mig och kärleken kommer att bara bli din…

Ken Cassel
23/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 181 gånger
Publicerad 2011-08-23 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel