Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två minuter senare...

Vi båda var riktigt tända och kåta
så vi kunde inte slita våra händer ifrån varandra
Ja, vi var riktigt våta
Och stjärnorna de tindrade så klara däruppe på natthimmelen
Två minuter senare så var vi klara
Jo, för vi ville ju inte väcka barnen som bara ligger och sover lätt snarkandes
i rummet bredvid

Ken Cassel
23/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-23 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel