Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekarnas Viskningar

träden
omsvepta i dimma
en värld så hemlig
konturlös och tyst

att traska till bussen
och inte se vägen

de suckar
tung är lövskruden såhär års
så många tankar
de får bära om

heta somrar
kalla vintrar
bittra vårar

allt
sparas som minnen
innanför barken
som ringar




Fri vers av ~alruna~
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-24 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~