Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett redigerat alster ifrån noll sju!


Om du blir galen på din kvinna

Börja inte att slåss
Då är det bättre att bara gå
För du måste veta var gränsen går

Om du mår dåligt för vad som händer?!
När saker och ting går riktigt fel
Bli då inte så ledsen då, för det hjälper inte
Utan det är bara att fortsätta att gå

Du kan inte göra så mycket åt det som redan har hänt
Men du kan förändra saker och ting
Och göra det till det bättre i framtiden
Så det är bara att fortsätta att gå

Ja, jag drömmer om min kvinna nästan varje natt
för jag älskar henne så
Så jag skulle aldrig kunna börja slåss med min älskling
Gå över gränsen
För då vet jag hur det kan sluta
Och det vill jag ju inte
Så därför i sådana situationer så fortsätter jag bara att gå, tills allt bara har lugnat ner sig lite grann...

Ken Cassel
24/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 389 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-24 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel