Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var får jag allt ifrån?


Marsianerna anfaller med sina ufon fulla med hat

I sina så bländande tefat
Och råkar man att titta upp då, så kan man inte se någonting
Och det om man ens har solglasögon på sig eller inte
Nä, man blir bara som helt förblindad
Totalt!

Jasså, det är det som är deras hemliga vapen, tänker jag
De vill bara göra oss alla helt blinda, för att sen bara kunna ta över hela planeten helt brutalt
Hm!
Nä, de verkar inte så dumma ändå de där marsianerna
Inte en så dålig plan
Och det är då som jag bara dyker ner i skuggan för att mobilisera motståndsrörelsen medan jag ännu kan se
Och då vi till en början alla bara gräver ner oss helt klart, för att där sedan bara agera operationsdugligt
med uppdrag
Planet ta tillbaks!

Marsianerna anfaller med sina ufon fulla med hat

Ken Cassel
25/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-25 22:32



Bookmark and Share


    tramp
hahah underbart stackars marsianer när dom märker vad vi männsikor verkligen går för...då vill dom nog lämna och det snabbt !
2011-08-28

  anits VIP
Du kan skriva och få
till det, bra
2011-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel