Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Turbulens!

När det hettar till emellan ett par är det lätt hänt att det blir lite turbulens
Känslor som skaver emot varandra
Känslor som kommer i kläm
Känslor som kommer upp i dagen
Pang!
Där fick du en liten snyting

Aj!
Det där gjorde ju ont ju
Och varför gjorde du nu så?
Nä, nu var du inget snäll, så nu får du ha det så bra, min vän
Hej då!

Nej!
Stanna!
Förlåt!!!
Det var inte meningen
Det ska inte hända igen
Ja, jag lovar…?!

Turbulens!

Ken Cassel
25/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-25 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel