Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om att inte komma vidare

Och på flera månader,
snart ett år,
står jag kvar på samma ställe
Minnen av dig som klister på min hornhinna
Och jag som trodde att jag skulle hinna
glömma dig

innan allt börjar om igen




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-28 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta