Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vind

Bara vinden vet när den bestämt sig för att vända
byta skepnad från vinande höststorm till vänlig sunnanvind

över kontinenter viner hon
tar med sig dofter från fjärran land
susar i säven på liten sjö
bär med sig rodnande äpplens lustfyllda fniss
där de rullar ner för slänten




Fri vers av ~alruna~
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-30 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~