Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berget är det högsta och det vackraste i hela världen

Mount Everest
Och vilken utsikt sen
Men det ska jag nog bara klara av
Ja, jag ska bara bestiga henne riktigt ömsint och varsamt, och bara ge henne svar på tal
Bara lättja min tunga flåsandes, med dimmorna i min mun
Ja, jag ska nog bara lyckas att bemästra henne, och visa henne vem som är kung
Jo, för jag är ju den där som har åtrått henne ända sedan jag var liten och riktigt ung
Så måtte hon nu bara vilja besvara min ödmjuka våldtäkt på henne, genom att bara visa mig vägen
som jag ska ta igenom den så tjocka snön, upp till toppen
För gör hon inte det, så jag tar henne bara ifrån den norra sidan istället…

Ken Cassel
30/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-30 18:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Var det så Göran Kropp (George Body) tänkte...?
2011-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel