Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går bra nu

 

Det går verkligen bra nu

 

Mellan dig och mig

 

Enda tills det verkligen betyder något

 

 

För mig

 

 

Då kastar du mig till marken

 

Låter mig falla

 

Genom min stolthet

 

Ner till osäkerheten

 

Som bara du kan sänka mig till

 

och som ingen kan dra upp mig från

 

Som jag kämpat mot hela mitt liv

 

Och som faktiskt var helt borta

 

 

Trodde jag

 

 

Tills du visade att jag hade fel

 

Tills du visade

 

 

Att du fortfarande är du

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattsuddan
Läst 319 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-08-31 03:37



Bookmark and Share


  dead_prez
verkligen hemskt, och gör förmodligen ett extra starkt intryck på mig med tanke på vår diskussion. du är en imponerande individ
2011-09-18

  Gunnar Hilén VIP
kärlek ska vara lätt...men är så tung ibland...hur tung avgör vi tyvärr bara själva...tänk om någon kunde tvinga oss att avstå när lidandet går på gränsen...så fint skildrat !
2011-09-06

    ej medlem längre
Starkt text..du ÄR stark kom ihåg det !
2011-09-03

  lisa"puzzle"svensson
äkta kärlek har inget behov av att förminska...dikten är bra rakt igenom!
2011-08-31

  ~Hope~
Fantastisk början och rakt igenom... men den där öppningen känner jag så väl igen;

"..tills det verkligen betyder något, för mig"
2011-08-31

  Zelogath
Du presenterar en stark och hemsk känsla för oss med denna dikt
Kärlekens negativa sidor- maktspelet
Hur han kan ta makten med ord, blickar
Och göra dig liten
Jag säger
Res dig upp, min vän
För du är större än så
Du är
Värdefull
I kärlekens tecken
Den äkta kärleken
Ska man växa
Inte bli
Förminskad
Res dig
Min vän
2011-08-31

    Birgersdotter VIP
blir berörd..stark dramatiskt skriven
2011-08-31

  Ninananonia VIP
Berörande är denna...det går bra nu...


Gillar hur du skriver den..
2011-08-31

    ej medlem längre
dramatik och häftig vändning i välskriven text - bra
2011-08-31

  stella
Ja det är smärtsamt men lika bra gå och överleva. Gillar!
2011-08-31

  aol
en stark känsla drar genom skriften, ruggig
2011-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan