Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

myt&man

mened
De kommer fälla dig för mened
fälla dig så du snavar druttar i golvet och får fläskläpp

sy
Du kommer att behöva sy
små kuddar och nallar med kolagemönster
du kan ge dem i julklapp till din mormor

nallar
Du kommer att få nallar att växa upp med
dataspel, läxor och folköl också
häll upp och låt stå en god stund så kommer smaken fram

den goda smaken
Du kommer lära dig mycket om den goda smaken
Dostojevskij, jimi hendrix och blåmögelost
öppna inte dörren

dörren
Som Dostojevskij sa
eller var det min polare
när han höll på med nån fjortis

polare
De kommer komma
de kommer vara rockstjärnor, indieälsklingar, upploppsbenägna, konstfackare, gitarrplinkare, syntnördar, gullgrisar och alfahanar

alfahanen
Jag kommer vara alfahanen
jag kommer vara han som bygger båtar bara för att se så de flyter, han som reser bort bara för att göra något viktigt
jag kommer vara han som kommer vara han

mened
Du kommer fälla mig för mened
och jag kommer erkänna allt




Fri vers av Neoliberal
Läst 458 gånger
Publicerad 2006-01-07 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neoliberal