Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med spanska rytmer i musiken och i blodet

så börjar det att riktigt svänga, då hon flyger dit
medan han flyger dit
Och tillsammans så möts de upp mitt på dansgolvet i en liten svit
Och av tio möjliga dansar, så är hon en elva
( Och hon måste nog bara vara en liten älva, tänker han )
För själv så dansar han så gott det bara går, medan han håller på att skälva av hennes så underbara skönhet
Och för att han nu inte bara ska lyckas med mästerverket och råka trampa på hennes så små och söta tår
Så han kan bara göra sitt allra bästa och visa vad han kan
Och om det nu inte är så mycket, så har han ändå försökt
Försökt att göra den här spanska rytmiska musiksagan lite sann…

Med spanska rytmer i musiken och i blodet
så börjar det att riktigt svänga

Ken Cassel
31/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-31 17:03



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Sött som socker...denna rytm
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel