Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

java

hur en kopp
kan förändra dagens
början med ett swhhooopp

ja att få dricka denna ädla brygd
giver var och annan kanske mer dygd

och vad mer hemtrevligt kan vara
än höra apparaten sucka
stånka och skvala




Fri vers av ~alruna~
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-03 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~