Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
steget mot liv skapar förståelse och djup


livsnära

jag vill tvätta min vinter i en sommarsjö
den vore kortare då
där solen dansar i skummet utan slask och tö
sakta skymningen lägger sig på
tomten kan lägga sin luva för
bakom snön som fyller skyn finns en ljus sommar himmel




Fri vers av Håkan
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-01-07 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan