Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brutit mej igen 5:te gången på 10 år


Hjärtat hoppar



Andningen hackar när jag upplever smärtan i drömmen
Hjärtat hoppar!
Vaknar - ser foten lysa vit i mörkret
Gipsfot!
Vickar lite på tårna, den sitter fast
Somnar igen!




Fri vers av GunBritt
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-06 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GunBritt
GunBritt