Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Möjligheterna sedda ur grodperspektiv från kanten av ett moln...


UR DET KOMMANDE


...steg som leder
ur det kommande
till det ounvkliga – slutet...

Slutet som också är en början

- när orden upphör
börjar tanken skapa....

Spegel spegel på molnet där
alla illusioner är möjliga

duet finns på molnets kant
jaget trampar fluffighet
vill så gärna flyga

får sol i skorna
och moln i ögonen
snubblar,,, faller
i din filosofiska famn

får tankero
och kraft att
vända ryggen till
det påträngande

Lär mej sakta bortse
från inperfektum
och att så som du
förstå nödvändighet

livet som prototyp

att se det ingen vet
och vägra
vara tyst om det

hon har lovat
löften är till för att hållas
men hon måste smita ut
för att slippa ljuga
annars kan hon inte

se sitt ansikte

ens i den falskaste av speglar

- är alltför sann för det...




Fri vers av Bizon
Läst 479 gånger
Publicerad 2006-01-08 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bizon
Bizon