Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tröst

låt livets nektar droppa på din tunga

droppar som tar slut på livets höst

livets nektar ebbar ut

sista droppen på din tunga


livets tröst
i väntan på våren




Fri vers av Dito VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-08 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP