Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varje årstid har sina droppar


Droppar

Droppar -
det droppar om våren
när solen skapar dagsmeja

snödroppetid
kanske man våren kan kalla

Droppar -
det droppar om sommaren
när linan på metspöet varit
i vattnet

morgondaggdroppar
njuter mina bara fötter i
under sommarens tid

Droppar -
det droppar om hösten
när morgondimman drar bort

höstmolnen ibland så grå
avger sina känslor för att
åter igen om någon dag
i naturen torka torrt

Droppar -
det droppar om vintern
när kylan gör att vattnet fryser till is

en isskulptur får av mig
ett vackert pris

110910





Fri vers av sajo
Läst 154 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-10 13:12



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Härliga droppar
2011-09-11

  Minkki VIP
Grattis!
2011-09-11

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Kul text.
2011-09-10

  ULJO
Mycket genialt om de viktiga och livsnödvändiga dropparna.
2011-09-10

  aol
så vackert skriftat vännen,
2011-09-10
  > Nästa text
< Föregående

sajo