Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ankdam

jag är den jag är
i min lilla ankdam så kär

här känner jag mig trygg
här är ingen stygg

men så en dag
så börja jag känna mig svag

då kommer de starka
och i rumpen mig sparka

jag är den jag är
men ingen vill ha mig där

nä runt ankdammen de uppförde
så jag inte störde

regler och lagar
så när de behagar

kan gömma och
mig förevigt glömma




Fri vers av Dito VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-11 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP